Fondacioni Firdeus në ndihmë të familjeve me fëmijë jetimë të cilat janë përmbytur nga rreshjet e shiut! Të bashkohemi së bashku duke ndihmuar familjet e tjera në nevojë!

Familjet me fëmijë jetimë sot ndodhen në vështirësi të shumta për shkak se banesat ku jetojnë janë përmbytur nga rreshjet e dendura të shiut.
Vajzat e Fondacioni Firdeus filluan ndihmën me Familjet jetimë që janë përmbytur, ushqime, batanije dhe ngrohëse. Behuni të gjithë pjesë e veprave të mira duke kontribuar se shumë Familje janë në pritje. Numrat e llogarise: Euro: AL 76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
USD:AL 33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Leke:AL 60 2121 1573 0000 0000 0088 3478
SWIFT CODE :CDISALTRXXX

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.