Fondacioni Firdeus vazhdon të jetë në ndihmë të familjeve të përmbytura

Në ndihmë te shumë Familjeve ne Valias të permbytura dhe të varfëra, jemi duke kryer amanetin e atyre që kanë kontribuar për përmbytjet që ndodhën në Shqipëri! I Madhi Zot na shperbleftë dhe begatoftë të gjithëve. Amin.

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.