Vëllezër dhe Motra të nderuara na është dhënë një shans për të bërë një mirësi të madhe, të bëjmë me Shtëpi Hasanin dhe vajzat e tij të semura! Shperndajeni ju begatoftë i Madhi Zot.
Banka Credins
Numrat e llogarise:
Euro: AL 76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
USD:AL 33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Leke:AL 60 2121 1573 0000 0000 0088 3478
SWIFT CODE :CDISALTRXXX

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.