Hutbe

Tema: Hutbe | Lutja që kristalizon mendjet dhe bën të qajë zemrat! [20.07.2018]

Data: [20.07.2018]

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë

https://youtu.be/Z77sLaLEciI

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.