Hutbe

Tema:  O shqiptarë të Shqipërisë mos i lëndoni vëllezërit dhe motrat e tjerë Shqiptarë!

Data: 10.08.2018

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë.

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kohët e Namazit
24 September, 2018
Imsaku 4:56 am
Sabahu 6:23 am
Dreka 12:32 pm
Ikindia 3:57 pm
Akshami 6:41 pm
Jacia 8:03 pm
Tirana, Albania
Këtë e pëlqejnë %d blogues: