Hutbe

Tema: Cilat janë veprat që na japin lirinë e vërtetë e jo lirinë e shkatërrimit dhe të mashtrimit!

Data: 31.08.2018

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia Tabakëve, Tiranë

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.