Vaza e Xhumasë

Tema: Çfarë do të ndodhë me ata njerëz në ditën e Gjykimit që do i kenë veprat e mira dhe të këqia njësoj?!

Data: 31.08.2018

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia Tabakëve, Tiranë

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.