Hadith madhështor që të mbush zemren plot me dashuri për Allahun

O bir i Ademit! Nese ti me lut Mua dhe shpreson tek Une, do t’i fal gjynahet e tua, pa qene e rende per Mua.
O bir i Ademit! Nese gjynahet e tua arrijne deri ne lartesine e qiellit, por me kerkon falje Mua, Une do te fal ty.
O bir i Ademit! Nese me vjen Mua (pas vdekjes tende) me gjynahe sa toka, por me takon pa me pershkruar Mua ortak, do te te vije ty me po aq falje.

Tirmidhiu

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.