Historia reale qe do përcjellim me lejën e Zotit është e mbushur me urtësi dhe shpërndan një mesazh shumë të rëndësishëm. Njeriu qe e tregon këtë histori ka qënë një dijetar i cili e ka përjetuar vetë këtë ngjarje të rëndësishme.

https://www.youtube.com/watch?v=2OgGfUnEnnc&feature=youtu.be

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.