Sidorela dhe Aishja dy vajzat e Hasanit përlotën mbarë Shqiptarin në sezonin e parë të emisionit Shqiptarët për Shqiptarët. Të dyja motrat prej vitesh për shkak të sëmundjes janë ngujuar në shtëpi. Aishja vuante nga veshkat por operacioni ishte shumë i vështirë, jeta i rrezikohej në 90% Ndiqeni çfarë ka ndodhur! Kliko këtu për të ndjekur emisionin!

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.