Një ndër rastet më të vështira që keni dëgjuar! Me lotët që nuk pushonin kjo nënë tregon sprovat që nuk i mbarojnë. Fëmiët e sëmurë, shtëpia gjendje të mjerueshme, bashkëshorti invalid.

Rasti që do të prezantojmë është një ndër rastet më të vështira që keni dëgjuar. Në një prej fshatrave të Burrelit jeton Familja Mera. Bashkëshorti invalid, fëmijët e sëmurë një fëmijë I ndëroi jetë dhe një djalë të vogël që e ka për të rritur. Por sprovat për këtë nënë nuk mbarojnë këtu. Shtëpia e saj është në gjendje të mjerueshme saqë shpesh here në krevatin ku flejne gjejnë edhe gjarpërin. Ajo ecen në përrua mbush ujë për të gatuar, por çfarë të gatuaj?! Ajo ska ushqime! Kjo nënë dëshiron një banesë afër spitalit për të kuruar fëmijët e sëmurë. Së bashku me lejën e Zotit do t’ia dalim. Kliko këtu për të ndjekur live emisionin!

Të dhënat e kontribimi:

Paypal: [email protected]

Gofundme: https://www.gofundme.com/Firdeus-alb

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.