Vaza e Xhumasë

Stacionet e faljes, pastrimit dhe shpëtimit të njerëzve!

Data:11.01.2019

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia Tabakëve, Tiranë

https://www.youtube.com/watch?v=xCto6OefVUY&t=4s

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.