Hutbe
https://www.youtube.com/watch?v=XzoV1gAnOGU

Tema: Sjellja qe duhet te kete Muslimani me Israelitet, kristianet dhe jobesimtaret!

Ligjërues: Elvis Naçi

Xhamia e Tabakëve, Tiranë!


https://www.youtube.com/watch?v=XzoV1gAnOGU

Shto koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.