Postimet e fundit

Edukata me Zotin

Gjëja e parë,të cilën kërkon edukata me Allahun(Zotin) është që të jesh i çiltër në adhurimin e Tij,si dhe ta pastrosh dhe ta mbrosh këtë adhurim nga çdo gjë e cila e...